Aceste 13 loțiuni și unguente ameliorează durerile de spate în doar câteva secunde

Dacă te-ai trezit cu adevărat în dulapul din duș, căutând loțiune sau unguent pentru durerile de spate, te simțim. Indiferent dacă durerea de gât și spate este rezultatul unei poziții negative de odihnă, disconfort pe toată durata, tip incorect la ridicarea greutăților la clubul de sănătate, daune zilnice (sau, la naiba, doar căscat sau atingerea telecomenzii înseamnă „greșit”) , puteți descoperi ameliorarea durerilor de spate cu loțiuni și unguente topice. Cea mai eficientă durere de gât și spate va depinde cu adevărat de ingredientele active, de modul în care este utilizată, de efectul de încălzire sau de răcire și de nivelul ratei. Din fericire pentru dvs., v-am obținut spatele (însemnând joc de cuvinte) cu toate detaliile enumerate mai jos, așa că păstrați derularea!

Am creat această listă cu cele mai bune atenuări ale durerilor de gât și spate, după ce am analizat mai mult de 20 de articole. Grupul nostru a examinat fiecare produs în funcție de performanță, senzație, componente și preț.

De ce să țineți cont când cumpărați o loțiune pentru ameliorarea durerilor de gât și de spate

Pentru a găsi cea mai bună loțiune pentru ameliorarea durerii musculare, trebuie să vă luați în considerare nevoile și alegerile dvs.Citiți aici Hondrox Spray pentru libertatea mișcării Pe site-ul nostru Mai jos sunt câteva elemente esențiale la care trebuie să fii atent.

Ingrediente active active

Înțelegerea a ceea ce rămâne în articol vă va ajuta cu siguranță să alegeți o loțiune care ameliorează anumite simptome de durere pe care le simțiți. De exemplu, o mulțime de loțiuni au medicamente antiinflamatoare nesteroidiene topice (AINS) pentru a îngriji umflarea și a atenua durerea. Unele loțiuni au contrairitanți, cum ar fi capsaicina și mentolul, pentru a inhiba semnalele de disconfort către creier și pentru a oferi o ameliorare temporară a disconfortului. Capsaicina generează o experiență de încălzire, în timp ce mentolul are un efect de răcire. În plus, diverse alte loțiuni pentru ameliorarea durerii folosesc lidocaina, un anestezic topic, pentru a amorți zona și pentru a calma durerea.

Tehnica de aplicare

Ar trebui să selectați o frecare a masei musculare cu una dintre cele mai sensibile tehnici de aplicare bazate pe alegerile dvs. și posibilele limitări fizice. Unele loțiuni pentru ameliorarea durerilor de gât și de spate vin într-un tub și au nevoie să masați manual produsul chiar în piele. Altele sunt concepute ca roll-on-uri, care pot fi valoroase atunci când sunt amplasate în locații greu accesibile. Dacă nu sunteți un fan al loțiunilor lipicioase, puteți alege articole cu o consistență asemănătoare gelului. Cei cu limitări de mobilitate s-ar putea gândi, în plus, la spray-uri pentru aplicare simplă.

Efecte secundare posibile

Cercetați studiați produsul înainte de cumpărare, în special dacă aveți pielea deosebit de sensibilă. Aruncă o privire la ingrediente pentru a vedea dacă vei avea vreun fel de potențiale reacții alergice. Unele loțiuni pentru ameliorarea durerilor de spate au ingrediente active care pot provoca răspunsuri care variază de la furnicături sau arsuri până la erupții și mâncărimi. Efectuați în mod constant un test de patch înainte de a utiliza produsul într-o locație mare. Nu în ultimul rând, dacă aveți și un nas delicat, poate doriți să alegeți produse fără parfum. Consultați un medic specialist dacă observați orice fel de reacții ale pielii sau durere din cauza utilizării loțiunii pentru ameliorarea disconfortului.

Care este cea mai bună loțiune de utilizat pentru durerile de spate?

Cea mai bună durere de gât și spate dornic depinde de tipul de durere pe care o simți și de alegerile tale. De exemplu, unii ar putea dori o loțiune de calmare a durerii care oferă căldură penetrantă profundă, cum ar fi Penetrex Joint & Cremă pentru tratament muscular, în timp ce altora le plac produse precum loțiunea pentru ameliorarea disconfortului mentol Biofreeze pentru o senzație de răcoare rece. Unii pot avea nevoie de o cremă cu agenți de amorțire, cum ar fi lidocaina, pentru a amorți locurile de disconfort, în timp ce alții ar putea dori cea mai bună loțiune pentru inflamarea articulațiilor pentru a calma durerea de artrită. Alții ar putea căuta cea mai bună cremă pentru durerea de sciatică pentru ameliorarea țintită a disconfortului, în timp ce unii ar putea căuta doar o cremă completă pentru atenuarea durerii.

Crema ajută la reducerea durerilor de spate?

Da, cremele topice pot ajuta la reducerea durerilor de gât și spate. Acestea funcționează fie prin producerea unei senzații de căldură sau frig care distrage mintea de la disconfort, fie prin administrarea de medicamente pentru ameliorarea durerii direct în locația deteriorată. Loțiunile pot fi legate de locații specifice, permițând ameliorarea țintită a disconfortului, care funcționează dacă durerea este locală în jurul zonei inferioare a spatelui. Rețineți că acestea pot oferi doar o ușurare temporară, pe care ar trebui să solicitați în mod constant sfatul unui expert în domeniul sănătății, mai ales dacă există disconfort persistent sau intensific. În multe cazuri, evitarea este pasul cel mai eficient, așa că aflați ce exerciții să preveniți și concentrați-vă pe setarea de odihnă.

Cum ameliorați rapid durerile de gât și de spate?

Pe lângă loțiunile topice pentru ameliorarea disconfortului, puteți lua medicamente împotriva durerii, cum ar fi ibuprofenul, sau puteți încerca un tratament rece și termic pe locul afectat. Faceți o practică de a face extensii ușoare și antrenamente înainte și după activități fizice laborioase. Păstrează o poziție excelentă și ia pauze normale, mai ales dacă te vei odihni sau vei reprezenta perioade lungi. În cele din urmă, alegeți dintre pernele ideale pentru durerea de spate, pentru a evita alinierea greșită a coloanei vertebrale, care poate declanșa sau intensifica durerea de spate. Dacă durerile de spate persistă sau se agravează, căutați recomandări clinice.

13 cele mai fine dureri de gât și spate

General ideal:

Bengay, Cremă pentru ameliorarea disconfortului Ultra Toughness — 16,00 USD

Crema Bengay este un nume cunoscut pentru ameliorarea eficientă și sigură a durerilor de spate. Se obțin 3 componente active: salicilat de metil, mentol și camfor. Datorită acestei formule cu triplă acțiune, recenzenții au simțit cu adevărat o senzație de răcoare la aplicare, urmată de o atenuare profundă a țesuturilor musculare încordate. Un alt atribut pe care l-au apreciat despre crema Bengay este consistența groasă, dar negrasă, pe care o puteți freca rapid direct în piele pentru o atenuare rapidă.

Un dezavantaj este că aroma este suficient de solidă pentru ca alți oameni să o parfumeze pe tine, totuși mulți clienți chiar nu le-a deranjat, având în vedere că unora dintre ei le-a plăcut mirosul. Din fericire, marca furnizează, de asemenea, o cremă Bengay fără parfum pentru cei cu nas sensibil și chiar o cremă ușor parfumată pentru cei care doresc un miros tonificat.

Pro:

  • Atenuare cu acțiune rapidă
  • Efect de răcire
  • Formulă non-grasă

Dezavantaje:

  • Aroma puternică

Cea mai bună gheață:

Biofreeze, loțiune pentru ameliorarea disconfortului cu mentol — 12,00 USD

Dacă un pachet rece nu funcționează, această loțiune răcoritoare pentru ameliorarea disconfortului de la Biofreeze ar putea fi serviciul. Adevărat numelui său, această cremă topică generează un impact instantaneu de răcire care ajută la amorțirea locației afectate pentru a atenua disconfortul. Deoarece folosește mentol ca ingredient activ, include un miros pozitiv de mentol pe care unii clienți nu l-au descoperit copleșitor, deși unele persoane au simțit că este. Unii oameni au mormăit în legătură cu mirosul care rămâne prea mult timp, mai ales când foloseau o mulțime de obiecte.

Spre deosebire de alte loțiuni, loțiunea liniștitoare pentru discomfort Biofreeze are o consistență netedă, ușor de aplicat, care nu lasă o senzație lipicioasă și uleioasă. Nu în ultimul rând, mulți oameni au apreciat exact modul în care este infuzat cu ulei de sâmburi de struguri, care servește ca o cremă naturală pentru a împiedica uscarea zonei afectate cu utilizarea repetată.

Pro:

  • Efect de aer condiționat
  • Negras și foarte ușor de aplicat
  • Hidratant

Dezavantaje:

  • Miros persistent de mentol care poate fi prea solid pentru unii oameni

Cel mai bun cald:

Penetrex, Joint & & loțiune pentru tratament muscular– 19,00 USD

Dacă sunteți în căutarea unui masaj natural pentru masa musculară care oferă o senzație liniștitoare și caldă, aruncați o privire la Penetrex Joint & & Loțiune pentru tratarea țesutului muscular. Această loțiune topică fără parabeni folosește un amestec natural de vitamina B6, metilsulfonilmetan (MSM) și arnică – o plantă erbacee cunoscută pentru clădirile sale naturale antiinflamatoare și pentru ameliorarea durerii. Arnica este recunoscută pentru că furnizează un remediu cu penetrare adâncă pentru masa musculară și disconfortul articulațiilor, făcând Penetrex un competitor popular pentru cea mai bună loțiune pentru inflamația articulațiilor de pe piață.

Este nevoie de câteva minute după aplicare pentru ca senzația de încălzire să se încorporeze, odată ce o face, mulți recenzenți au simțit într-adevăr o ușurare instantanee a durerii. Unele creme au mirosuri puternice, dar lotiunea Penetrex are o aroma foarte usoara de mentol, asa ca este sigura pentru cei cu nasul sensibil. Mulți oameni au apreciat cu adevărat formula non-grasă, care nu pătează.

Pro:

  • Ingrediente active naturale
  • Formulă negrasă, care nu pătează
  • Aroma ușoară

Dezavantaje:

  • Puțin costisitor
  • Potrivit doar pentru dureri și dureri minore

Cel mai bun înghețat și amp; & fierbinte:

Icy Hot, No Mess Roll-On– 13,00 USD

Icy Hot No Mess Roll-On este soluția ideală pentru ameliorarea disconfortului dacă vă concentrați pe confort și ameliorarea instantanee a disconfortului. Dacă sunteți genul de persoană căreia nu îi place să-și unsească mâinile, vă va plăcea dimensiunea potrivită pentru călătorii cu un aplicator roll-on pentru aplicare fără dezordine. După cum puteți presupune cel mai probabil din nume, folosește un amestec de rezultate de încălzire și răcire pentru a amorți locația și a elimina durerea. Deși este mai asemănător cu un gel decât o cremă, este foarte ușor și se usucă rapid. De asemenea, nu vă decolorează hainele, așa că nu vă veți gândi de două ori să o aplicați în timpul zilei. La fel ca multe alte exfoliații pentru masa musculară, Icy Hot Roll-On are și o aromă de mentol, dar mulți oameni l-au descoperit extrem de ușor și destul de plăcut.

Pro:

  • Aplicator roll-on fără dezordine
  • Formulă cu uscare rapidă
  • Parfum ușor de mentol

Dezavantaje:

  • Se găsește doar într-o sticlă mică

Cel mai bun CBD:

Remedial Pax, Imediate HРµmp Cream– 20,00 USD

Crema de cânepă REMEDIAL PAX este o cremă de calmare a durerii pe bază de botanică. Utilizează proprietățile rezidențiale de calmare a durerii și antiinflamatorii ale eliminării cânepei și uleiului din semințe de cânepă. De asemenea, este dezvoltat cu ingrediente naturale precum arnica, turmeric, aloe vera, ulei de eucalipt și alte uleiuri naturale.

Deși este comercializat pentru a avea o acțiune rapidă, mulți clienți au avut nevoie de cinci minute pentru a simți ameliorarea disconfortului, ceea ce nu a fost o problemă pentru unii oameni, având în vedere că a fost foarte eficient. CBD din această loțiune include un efect plăcut de relaxare musculară, ideal pentru a fi folosit chiar înainte de culcare. Cu toate acestea, având CBD ca piatră de temelie, îl face puțin costisitor. În ceea ce privește mirosul, are un miros de ierburi și mentol pe care oamenilor le-a plăcut de fapt, dar unii ar putea găsi că este puțin și puternic.

Aceste 13 loțiuni și unguente ameliorează durerile de spate în doar câteva secunde

Pro:

  • Componente naturale
  • Efect de relaxare musculară
  • Hidratant

Dezavantaje:

  • Puțin costisitor
  • La lucru durează câteva minute

Planul ideal de cheltuieli:

Balsam de tigru, loțiune ultra puternică pentru ameliorarea disconfortului — 8,00 USD

Cu un fundal de ameliorare a disconfortului de peste 100 de ani, Balsamul de Tigru este o soluție de calmare a durerii testată. Secretul său depinde de formula sa pe bază de plante de camfor și mentol pentru a genera un impact puternic de răcire care ajută la eliminarea durerilor minore ale țesutului muscular și articulațiilor. Acest lucru îl face printre cele mai eficiente inflamații articulare care dorește cei cu buget redus. Este, de asemenea, dezvoltat cu o selecție de uleiuri importante care ajută la eliminarea strângerii și durerilor musculare.

Unul dintre principalele sale puncte de marketing este costul economic, plus adevărul că este oferit pe scară largă în magazinele de medicamente și în supermarketuri. Cu toate acestea, este cunoscut și pentru aroma sa solidă, care ar putea fi dezamăgitoare pentru unii. Încă un lucru de remarcat este că de fapt vă poate decolora hainele, așa că aveți grijă când o aplicați.

Pro:

  • Componente organice
  • Rezultat puternic de răcire
  • Accesibil

Dezavantaje:

  • Poate păta hainele
  • Parfum solid

Cel mai bun roll-on:

Aspercreme Lidocaine Roll-On pentru atenuarea disconfortului — 9,00 USD

Aplicarea cremei pentru ameliorarea disconfortului în acele locuri greu accesibile de pe spate poate fi iritant, mai ales dacă aveți probleme cu scaunul cu rotile. Din fericire, Aspercreme are opțiunea. Este printre alegerile de top pentru cea mai bună cremă cu lidocaină de pe piață, precum și una dintre alegerile noastre de top pentru cea mai bună cremă pentru disconfortul nervos din spate. Unul dintre principalele sale caracteristici este roll-on-ul ușor de utilizat, care vă permite să aplicați elementul în zone greu accesibile — minus mizerie.

Conține 4% lidocaină care ajută la amorțirea locației dureroase în câteva minute de la aplicare. Mulți clienți le-a plăcut exact cum formula se usucă rapid și nu lasă o senzație lipicioasă mai târziu. Acest roll-on este insuflat cu uleiuri esențiale (puteți alege dintre patru arome) în loc de aroma obișnuită de mentol. Un punct de remarcat: lidocaina amorțește zona doar pentru ameliorarea disconfortului, așa că dacă căutați ceva care să se ocupe de umflături sau umflături, ați putea dori să aruncați o privire la diferite alte opțiuni.

Pro:

  • Aplicație roll-on ușoară
  • Infuzat cu uleiuri esențiale
  • Formulă cu uscare rapidă, nelipicioasă

Dezavantaje:

  • Nu ușurează inflamația

Cel mai bun gel:

Sombra Cozy Discomfort Relief Gel– 17,00 USD

Gelul Sombra Warm Pain Relief oferă o senzație reconfortantă de căldură și răcoare datorită amestecului său natural de mentol, camfor și hamamelis. Este dezvoltat pentru a fi absorbit imediat în piele. Câțiva clienți au văzut rapid absorbția rapidă — începe să se răcească ca gheață și se încălzește încet pentru a vă ajuta mușchii să se relaxeze.

În ciuda faptului că are mentol ca ingredient activ, are un parfum subtil de citrice pe care mulți îl iubește cu adevărat. Gelul Sombra pentru ameliorarea durerii face o treabă grozavă de a oferi o ameliorare rapidă a disconfortului care durează ore întregi și este creată în special de dureri de gât și spate și artrită. Aveți grijă să nu aplicați prea mult la început, având în vedere că puțin merge departe, iar inclusiv excesiv poate crea iritabilitate pielii.

Pro:

  • Negras și fără pată
  • Parfum plăcut de citrice
  • Senzație confortabilă și răcoroasă unică

Dezavantaje:

  • Este posibil să nu fie adecvat pentru pielea sensibilă

Cel mai bun pentru durerea persistentă:

Topricin, Cremă de tratament pentru ameliorarea disconfortului — 18,00 USD

Loțiunea de tratament pentru ameliorarea durerii Topricin oferă un remediu sigur, dar de încredere, pentru atenuarea durerii pentru toate vârstele, de la copii până la persoanele în vârstă și cei care sunt în așteptare. Această cremă topică de la Topricin este creată în special pentru inflamația articulațiilor, tunelul carpian și disconfortul muscular și articular. Conține ingrediente naturale (cum ar fi arnica, belladona și în plus) care nu doar abordează ameliorarea durerii, ci și alte semne și simptome precum umflarea, umflarea, durerea și chiar spasmele musculare.

Pro:

  • Potrivit pentru toate vârstele
  • Sigur pentru oamenii care așteaptă
  • Conține ingrediente naturale

Dezavantaje:

  • Unele ingrediente active naturale pot crea o alergie
  • Puțin scump

Cel mai bun cu lidocaină:

Uber Numb, 5% Lidocaină Loțiune topică amorțitoare — 17,00 USD

Acest masaj pentru masa musculară de la Uber Numb este vegan și nu vă va usca pielea. Este dezvoltat cu 5% lidocaină, vitamina E și alantoină pentru a ajuta la eliminarea disconfortului, inflamației, durerii și mâncărimii în timp ce hidratează și hidratează pielea. Această combinație îl face un analgezic preferat printre iubitorii de tatuaje.

Este, de asemenea, hipoalergenic, deci este o selecție excelentă pentru cei cu alergii ale pielii și piele delicată. Deoarece este o cremă pe bază de apă, se absoarbe rapid în piele, oferind o ameliorare rapidă a disconfortului în mai puțin de cinci minute. O problemă tipică a fost că ameliorarea disconfortului nu durează la fel de mult ca diverse alte creme.

Pro:

  • Hidratant
  • Hipoalergenic și excelent pentru pielea delicată
  • Pe bază de apă pentru o absorbție mai rapidă

Dezavantaje:

  • Atenuarea disconfortului și amorțeala dispar rapid
  • Puțin scump

Cel mai bun pentru sportivii profesioniști:

Voltaren, gel pentru durerea artritei — 19,00 USD

Fie că ești un atlet profesionist sau pur și simplu un pasionat de activități sportive, gelul pentru atenuarea disconfortului Voltaren este potrivit pentru cei cu un mod de viață activ. Este, de asemenea, una dintre cele mai bune creme pentru inflamarea articulațiilor pentru cei care se confruntă cu disconfort articular. Acest gel medicamentos conține ingredientul energetic diclofenac sodic, care ajută la împiedicarea producerii de substanțe chimice care induc durerea în organism pentru ameliorarea instantanee a durerii.

Diclofenacul poate oferi, de asemenea, asistență pentru nervii sciatici, făcând din acesta cel mai bun disconfort de sciatică de pe lista noastră. Vine într-un tub de dimensiuni de călătorie cu un capac cu șurub sigur și sigur, așa că mulți oameni îl găsesc cu adevărat practic pentru a-l folosi în mișcare. Dacă gestionați disconfortul cronic, totuși, anticipați să utilizați Voltaren de multe ori pe zi (de până la patru ori, conform recomandărilor). În cele din urmă, multor recenzenți au plăcut aroma sa plăcută, dar ușoară, așa că recomandăm acest lucru persoanelor cu nas delicat.

Pro:

  • Parfum ușor
  • Combate durerea profundă a masei musculare
  • Formulă non-grasă

Dezavantaje:

  • Poate necesita mai multe aplicații din nou

Cel mai bun inodor:

Cremă anestezică pentru țesuturi musculare Blue Emu — 27,00 USD

Această cremă topică fără miros folosește ulei de emu ca ulei furnizor pentru ingrediente precum aloe vera și metilsulfonilmetan (MSM), care ajută la absorbția rapidă și la ameliorarea durerii. Aloe vera oferă cremei un impact răcoritor, dar este mult mai rafinată în comparație cu diferite alte loțiuni cu mentol. Este cu adevărat hidratant, dar nu lasă o senzație grasă, așa că credem că ar fi o potrivire excelentă pentru pielea complet uscată și sensibilă. În plus, este sigur să se aplice de mai multe ori pe parcursul zilei pentru ameliorarea disconfortului pe tot parcursul zilei. Cei cu reacții alergice la fructe de mare sau crustacee ar trebui să evite acest produs, deoarece include glucozamină, o componentă activă care provine din crustacee.

Pro:

  • Fără parfum și excelent pentru tipurile de piele delicată
  • Formulă non-grasă
  • Hidratant

Dezavantaje:

  • Include ingrediente active non-vegane
  • Costa puțin

Ideal natural

Dr. Balsam magic organic Bronner’s, Arnica-Mentol– 14,00 USD

Pentru o cremă eficientă, naturală pentru ameliorarea durerii, Balsamul magic organic al Dr. Bronner este o soluție preferată. Prezintă un amestec organic de arnică, mentol, camfor și ulei de mentă, care face o treabă excelentă reducând la minimum țesutul muscular și disconfortul articular, inflamația și durerile de cap. Acest amestec oferă o senzație pozitivă, răcoritoare și o aromă remarcabilă de mentă, care este blândă la nas. De asemenea, conține componente hidratante precum avocado, jojoba și ulei de cânepă pentru a opri pielea complet uscată și crăpată. Cu toate acestea, poate lăsa o senzație uleioasă pe piele după utilizare. Este puțin costisitor și vine doar într-un recipient mic, dar, din fericire, aveți nevoie doar de o cantitate mică pentru a vedea rezultate rapide.

Pro:

  • Componentă naturală
  • Hidratant
  • Sigur pentru copii

Dezavantaje:

  • Lasa o senzatie grasa pe piele

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *