Mikä Aiheuttaa Windows 10 Päivityksen Peruuttamisen

Samaan tyyliin pugittavat Tray-alueen valikot, järjestyksessä pysymätön työpöytä, kaatuvien ohjelmien ärsyttävä virheenihmettytuokio , ynnä muut vastaavat ovat yhtä lailla Win 7 järjestelmän riesa. Ahdistusta herättävä sininen virhenäyttö saattaa olla tuloksena, kun asennat uuden Windows 10 -päivityksen. Tyypillisesti sammutettavat sovellukset voi tunnistaa esimerkiksi siitä, että niiden nimet alkavat tietokoneen valmistajan nimellä, kuten HP tai Lenovo. Muita poistettavia voivat olla esimerkiksi näytönohjaimeen ja muihin oheislaitteisiin liittyvät ohjelmat.

  • Sekä Expert että Gigantti ottavat päivitettäväkseen myös muualta kuin heidän liikkeistään ostettuja koneita.
  • Kyseisten sovellusten käynnistäminen onnistuu kuitenkin Windows-sovelluskaupan kautta.
  • Tiedostot voivat olla esimerkiksi ladattuja ohjelmatiedostoja kuten Active X -ohjaimia tai Javan sovelmia.

Mutta tämä ei ole aika paniikkiin, jonka yleisimmät syyt Windows ei käynnisty, käyttäjät voivat ratkaista ne itse. Olemme iloisia, että olemme voineet auttaa sinua ongelmassasi. Napsauta profiilin nimeä, joka on oikeassa yläkulmassa mss32.dll, ja valitse avattavasta valikosta “Sulje tili”.. Koputa ikkunaan “Juosta”.kirjoita komento msconfig ja paina sitten “OLLA SAMAA MIELTÄ”.. Napsauta vasenta painiketta hakukuvakkeessa, kirjoita kysely riville – “Ohjauspaneeli”.ja kun sovellus näkyy yllä, napsauta sitä hiiren vasemmalla painikkeella.

Käytä Automaattisia Tiedostoja Puhdistamaan Tietokoneen Käsin

Tietokoneesi voi pyytää sinua valitsemaan oletusohjelman, jonka kanssa haluat avata DL -tiedostoa tulevaisuudessa. Jos et saa tätä kehotetta, voit muuttaa DL tiedostoyhdistelmiä ohjauspaneelisi kautta. Syynä siihen, että olet saanut virheen tietyltä tiedostosta, on se, että se on ensimmäinen virhe, jonka sovellus havaitsi ennen kaatumista ja sinulta ei ole ilmoitettu loput. Tämä voi olla totta riippumatta ongelman syystä. Jos DLL-tiedostoon viittaavat Windows-rekisteriin liittyvät viittaukset jollakin tavalla poistetaan tai vioittuvat, ohjelmat, jotka tarvitsevat kyseisen DLL-tiedoston, voivat lopettaa toimintansa. Kun tämä yhteys rekisteriin on rikki, DLL-tiedoston pitäisi olla rekisteröitynyt. Joskus saatat saada DLL-virhesanoman tietyn ohjelman käytön aikana, mutta ohjelman kehittäjä ei ehkä tue DLL-tiedostoa.

Steamin Kriittisten Virheiden Syitä Windows 10: Ssä

Viime viikkoina olen saanut useita sähköposteja käyttäjiltä, ​​jotka valittavat svchost.exe-prosessista. Valitse nyt Dellin ydinpalvelut ja napsauta uninstall. Mene nyt palvelut välilehti ja hiiren oikealla painikkeella en DCFWinService. Jos sinulla on kysyttävää tästä artikkelista tai TiWorker.exe-prosessista, jätä kommenttisi alla.

Neljäs Ratkaisu: Palauta Dfu

GWX Control Panelin ongelma on kuitenkin siinä, että Microsoft voi halutessaan koska tahansa muuttaa Windows 10 -päivityksen toimintaa julkaisemalla uuden päivityksen. Kyseessä on eräänlainen kissa-ja-hiiri-leikki vanhassa Windows-versiossa pysyvän käyttäjän ja Microsoftin välillä.

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *