Het Register Registry Van Windows, De Verzamelde Instellingen

Als je afhankelijk bent van bepaalde software, is het verstandig om de kat uit de boom te kijken. Werkt de software zonder problemen op Windows 11, en heb je geen bezwaren? Verder heeft Windows 11 ondersteuning voor Dynamic Refresh Rate, waarbij de verversingssnelheid van het scherm wordt aangepast op het gebruik.

  • En dat is dan ook direct de meest doeltreffende oplossing.
  • Deze handelswijze is met name handig wanneer wijzigingen op meerdere computers moeten worden doorgevoerd, zodat veel herhaald zoek- en klikwerk wordt bespaard.
  • Een backup is altijd verstandig, een dubbele backup nog beter.
  • Zelf titels die slechte ports waren naar pc konden vaak prima mee op oudere hardware.

Soms wil een Windows Update zoals 20H2 niet installeren door problemen met update bestanden. Het is daarom aan te raden msvcr100.dll niet gevonden om de tijdelijke Windows Update bestanden te verwijderen. Indien deze foutcode bij het installeren van een onderdelenupdate verschijnt zijn er twee mogelijkheden om dit probleem op te lossen. Via de voorgaande instructies kunt u de verwijderde update opnieuw downloaden en daarna installeren. Wanneer Windows deze foutcode toont bij een specifieke update en het KB-nummer toont.

Foutmeldingen

Aan het eind kun je zien of er fouten zijn gevonden en herstelt. Voor de volgende scan eens uit, om te kijken of er fouten in jou Windows aanwezig zijn. We zijn niet helderziend en we hebben geen glazen bol, gebruik Speccy om ons je hardware te laten zien. Kijk ook even in apparaat beheer of jij bij de usb poorten gele driehoekjes ziet. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een alternatieve webbrowser te gebruiken. Het is mogelijk dat apparaten op elkaar moeten wachten om wat werk te voltooien of gewoon een volgorde aan moeten houden.

Reg_multi_sz

Klik op het volgende scherm op de tweede optie . Mogelijkheden om zelf computerproblemen te verhelpen geeft Windows 10 u in voldoende mate. Maar dan nog laat niet ieder computerprobleem zich even makkelijk verhelpen.

Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt. Door de foutcode in een zoekmachine uit te voeren krijg je veel betere resultaten met oplossingen. Voor een specifiekere opdracht kan je ook nog Windows 10 of Windows 8 voor de foutcode plaatsen.

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *